koirani

Perheeseemme kuuluvat tällä hetkellä Pepi, Karjakon Piparminttu ja Aurinkolan Aamu.

Pepi on luonteeltaan vireä ja ihmisrakas. Pepi on koira, joka viestii hyvää mieltä. Vieraat ihmiset saattavat todeta siitä: onpa hauskannäköinen!

Pepi on käynyt paimennustaipumustestissä, jossa sillä todettiin olevan erittäin hyvä paimennustaipumus.

Pepin lonkat ja kyynärät on kuvattu (AA / 00) ja polvet on tutkittu terveiksi. Silmät on tutkittu kahdesti ja ne ovat terveet (viimeksi helmikuussa 2016). Silmäsairauden markkeritestistä Pepillä on tulos AG (kantaja), kuten yli puolella testatuista gööteistä.

Pepi on käynyt Länsigöötanmaanpystykorvat ry:n jalostustarkastuksessa ja hyväksyttiin jalostukseen kokonaiskuvalla erittäin hyvä.

Pepi on käynyt MH-luonnekuvauksessa. Testipalautteessa todetaan Pepin olevan aktiivinen ja sosiaalinen koira, jolla ei jää räminöistä ja aaveista pelkoa jäljelle.

Pepi on luonnetestattu vuonna 2015. Kahdeksan kohdan testissä se sai täydet pisteet osioissa Luoksepäästävyys ja Puolustushalu. Yhteensä se sai pisteitä 103. Kaikkien testattujen gööttinarttujen keskiarvo on 119 pistettä. Testistä voit lukea lisää gööttien jalostuksen tavoiteohjelmasta.

Pentunäyttelyssä Pepi sai kunniapalkinnon ja junioriluokasta erittäin hyvän. Rotuyhdistyksen erikoisnäyttelyssä nuorten luokassa Pepi sai erittäin hyvän.

Pepille syntyi Aurinkolan kennelin ensimmäinen pentue.

Pepi käy silloin tällöin hoitokodissa ilahduttamassa vanhuksia. Se on käynyt hajuerottelukursseja ja metsästysjäljestyskurssin. Pepin päiväohjelmaan kuuluvat pitkät metsälenkit, seuranaan tyttärensä Aamu tai lähiseudun gööttiystävät. Pepin ykkösjuttu on kuitenkin uiminen, varsinkin kesäkuumalla.

Pepin tiedot Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä löytyvät tästä. Pepin sukulaisiin voit tutustua kasvattaja Iris Kaimion Karjakon kennelin kotisivuilta.

Aiempiin koiriini pääset tutustumaan täällä.