koirani

Perheeseemme kuuluvat tällä hetkellä Pepi, Karjakon Piparminttu ja Aurinkolan Aamu.

Pepi on luonteeltaan vireä ja ihmisrakas. Pepi on koira, joka viestii hyvää mieltä. Vieraat ihmiset saattavat todeta siitä: onpa hauskannäköinen!

Pepi on käynyt paimennustaipumustestissä, jossa sillä todettiin olevan erittäin hyvä paimennustaipumus.

Pepin lonkat ja kyynärät on kuvattu (AA / 00) ja polvet on tutkittu terveiksi. Pepin lonkkaindeksi marraskuulta 2016 on 122 (rodun keskiarvo on 100). Silmät on tutkittu kahdesti ja ne ovat terveet (viimeksi helmikuussa 2016). Silmäsairauden markkeritestistä Pepillä on tulos AG.

Pepi on käynyt Länsigöötanmaanpystykorvat ry:n jalostustarkastuksessa ja hyväksyttiin jalostukseen kokonaiskuvalla erittäin hyvä.

Pepi on käynyt MH-luonnekuvauksessa. Testipalautteessa todetaan Pepin olevan aktiivinen ja sosiaalinen koira, jolla ei jää räminöistä ja aaveista pelkoa jäljelle.

Pepi on luonnetestattu vuonna 2015. Kahdeksan kohdan testissä se sai täydet pisteet osioissa Luoksepäästävyys ja Puolustushalu. Yhteensä se sai pisteitä 103.

Pentunäyttelyssä Pepi sai kunniapalkinnon ja junioriluokasta erittäin hyvän. Rotuyhdistyksen erikoisnäyttelyssä nuorten luokassa Pepi sai erittäin hyvän.

Pepille syntyi Aurinkolan kennelin ensimmäinen pentue ja toista suunnitellaan alkuvuodeksi 2018.

Pepi käy silloin tällöin hoitokodissa ilahduttamassa vanhuksia. Se on käynyt hajuerottelukursseja ja metsästysjäljestyskurssin. Pepin päiväohjelmaan kuuluvat pitkät metsälenkit, seuranaan tyttärensä Aamu tai lähiseudun gööttiystävät.

Pepin tiedot Kennelliiton jalostustietojärjestelmässä löytyvät tästä. Pepin sukulaisiin voit tutustua kasvattaja Iris Kaimion Karjakon kennelin kotisivuilta.

Aiempiin koiriini pääset tutustumaan täällä.